sunnuntai 27. tammikuuta 2013

So many things to do, so little time!

Varoitan jo valmiiksi, että postauksesta on tulossa todella pitkä ja kuviakin on kasioittain! 

A
AA
AAA
AAAA
AAAAA
AAAAAA
AAAAAAA
ja taas sitä ah niin taivaallista Coffee Expressin kaakaota!
AAAAAAAA
AAAAAAAAA
AAAAAAAAAA4

Tiistaina lähdettiin suoraan koulusta kiitämään kohti satamaa. Sielä hypättiin Silja Symphonyyn kohti Ruotsia. Pääsin ensimmäistä kertaa elämässäni noihin Commandore Class tiloihin. Hytit olivat valtavan kokoisia ja siistejä. Meillä oli myös oma Launce (?), jossa oli tarjolla kaiken näköistä syötävää kokoajan. Kaikki oli tietysti ilmaista. Tarjolla oli hedelmiä, erilaisia leivoksia, kroisantteja, kaikenlaisia kahveja ja kaakaota! Lisäksi toisena iltana tuli testattua vielä oma sauna! Aivan mahtava extempore reissu ihanien tyttöjen kanssa! Sopiva rentoutuminen juuri ennen koeviikkoa! Tietysti käytiin shoppailemassa ja ostoksista tulee varmaan postaus erikseen! Torstaina mentiin sitten suoraan laivalta suoraan tunnille.

A
AA
AAA
AAAA

Perjantain suunnitelmissa oli vain viettää aikaa ja rentoutua tyttöjen kanssa. Tehtiin ruokaa ja värjättiin vihdoin multa juurikasvu pois. Hiukset vaaleni aikalailla! Valmistauduttiin rankkaa lauantaita varten. 

A
AA
AAA
AAAA
AAAAA
AAAAAA

Lauantaina kotiuduin Petralta, laittauduin ja lähdin Minean 18-vuotis synttäreille. Oli ihana nähdä joitain kavereita taas pitkästä aikaa ja jutella oikein kunnolla. Minealta mua tultiin hakemaan yhdekäan aikaan Jannen 18-vuotis synttäreille, jossai vietinkin iltani neljään asti. Lopuksi päädyittiin Petralle yöksi viideltä. Ilta oli mahtava ja oli todella hauskaa! 

Tällänen tapahtumarikas viikko taas mulla ja ens viikolla alkaa koeviikko jonka jälkeen onki jo melkeen vanhat, joten pahoittelen jos blogin puolella on hiljaista. Ja pahoittelut vielä näin pitkästä postauksesta, toivottavasti jaksatte lukea loppuun!

6 kommenttia:

 1. Tää oli paljon kivempi, kuin ne parin kuvan ja muutaman rivin postaukset!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Okei yritän ottaa vastedes huomioon:)! Kiitos kommentista!!:))

   Poista
 2. Oli ihana nähä pitkäst aikaa :)

  Ja hahhah tos vikas kuvas Nooran vieres meiä koulun logoooo ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. nii oli pitää yrittää nähä taas! <3 haha ja jep janne sai sen lahjaks oli pakko ikuistaa ;)!

   Poista
 3. Wääää ihana postaus!! Mut siis toi kuva musta Petralla.. Kunnon crazy eye :D JA MIKÄ TOI KUVA JANNELTA ON ahahhaa aloin nauramaan ääneen. Hemmeti kännikalat. Haha.

  Puspus<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kamera oli aikalail täynnä vaa tilannekuvii tuolt Janneltki esim x) hehee ootte sulosia rakkaat <3 pus

   Poista