sunnuntai 17. maaliskuuta 2013

Ennenku nukahat haluun luokses ehtiä

a
aa
A
aa
aaaa
aAAAAAA
AAA
aaaaa
aaaaaa
aaaaaaaa
aaaaaaaaa
aaaaaaaaaa
aaaaaaaaaaa
aaaaaaaaaaaa
AAAAAAAAAAAAA
aaa
aaaa
aaaaa

Keskiviikkona oli Auroran 18 veet. Suuntasin suoraan treeneistö syömään tyttöjen kanssa Amarilloon. Muut jatko siitä vielä baariin, kun minä kilttinä tyttönä menin kotiin nukkumaan. Perjantaina lähdettiin sitten koulun kanssa Messilään laskettelukurssille. Oltiin siis pe-la Messilässä yötä, lasketeltiin ja käytiin hiihtämässä. Sää  oli kokoajan mitä mahtavin. Aurinko paitso ja välillä rinteessä oli jopa kuuma. Päivän aikana lämpötila oli lähinnä plussan puolella. Sieltä se kevät pikkuhiljaa tulee! 
Torstai - perjantai välisenä yönä myös musta tuli täti toisen kerran. Rakas siskoni sai ihanan ja terveen tyttövauvan! Se on niin pieni ja söpö.  On se niin ihmeellistä, miten toisesta ihmisestä, voi syntyä kokonaan toinen uusi elämä ja ihminen. Se hämmästyttää joka kerta ja tulee varmasti myös aina hämmästyttämään. Jotain niin arvokasta, kun toisen elämä, on kokonaan sinulla ja sinun päätettävissäsi. Asiat on mennyt hyvin. Ei joka päivä niin hyvin kun sitä toivoisi, mutta riittävästi siihen, että yleinen onnellisuus ja iloisuus säilyy. Positiiviset asiat vaikuttavat negatiivisia enemmän ja joka päivä tajuan, että mun elämä on mahtavaa!

Ainiin ja vielä lisäksi kaiken tämän onnen keskellä teillekkin varmaan ilon aiheena tilattiin meille UUSI KAMERA! Eli Canon eos 60d. Jos jollain on kokemusta hyviä/huonoja/vinkkejä puolia saa ilomielin kertoa! Uuden rakkaan pitäisi saapua ensi viikolla. 

4 kommenttia:

 1. miks sun kuvat on nykyää näin pieniä :( ihan tyhmää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. aijaa mulla ne näkyy ihan saman kokosina kun ennenkin :o?

   Poista
  2. oot salasana suojannu sun flickrin!

   Poista
  3. aijaa ups :D hehe oon vähä vielä huono käyttämää sitä. Pitää yrittää parantaa jatkos:)!

   Poista