lauantai 2. maaliskuuta 2013

WANHAT 2013!

BBBBBBBB 

Eli pari viikkoa sitten jokainen halukas kakkosvuosilainen (no oli myös ykkösiä) sai viettää oman prinsessa- tai prinssipäivän. Pakko myöntää että vanhojen tanssit olivat kyllä yksi lukion kohokohdista ja tekisin sen koska vain uudessaan. Näin jälkeenpäin on haikea katsoa kaikkia kuvia noilta kahdelta ihanalta päivältä, jota varmaan kukaan tanssija ei unohda koskaan. 

B
BB
syöttötuoli oli kätevästi myös käytössä! 
BBB

Aamulla menin katsomaan koululle abishown ja penkkarit ja lähdin kotiin. Minulla oli onnea, koska veljeni tyttöystävä on kosmetologi ja opiskelee myös kampaajaksi, joten sain meikkaan ja kampaajan ihanan halvalla ja vielä kotiin asti! Meikattiin ja hiukset laitettiin ja lopuksi tuli vähän kiire, kun mekon kanssa menikin enemmän aikaa kuin muistettiin. Silti ehdittiin ajoissa koululle!

A
AA
AAAA
AAAAA
BBBB
BBBBB
BBBBBBB
BBBBBB
AAAAAAA

Mentiin koululle kaksi tuntia ennen tanssien alkua. Meistä otettiin kuvat parin kanssa ja ryhmäkuva kaikista tanssijoista. Siinä välissä vielä korjailtiin viimehetken korjailuja ja tietysti valokuvattiin paljon! Näiden kahden päivän jälkeen mun kamerassa oli 707 kuvaa vanhojen tansseista. 

AAAAAAAAAABBBBBBBBBBBBBBB
BBBBBBBBBB
AAAAAAAA
BBBBBBBBBBB
BBBBBbBBBBBB
BBBBBBBBBBBBB

Meillä oli ensimmäiset tanssit torstai illalla vanhemmille ja muille sukulaisille. Perjantai päivällä oli kaksi tai kolme riippuen siitä, kävikö tanssimassa vanhainkodille. Iltatanssit vanhemmille eivät tietysti sujuneet ongelmitta, koska kukaan ei ollut vielä tottunut tanssimaan mekon kanssa. Kuulemma silti hyvältä näytti. Torstaina illan tansseista lähdettiin Helsinkiin yhteiselle illalliselle ravintola Sipuliin. Siellä oli niin hyvää ruokaa. Meille tarjoiltiin alkupala, pääruoka ja jälkiruoka. Kaikki nämä täyttivat sopivasti ja olivat todella hyvän makuisia! Suosittelen. Illalla oltiin vasta yhden aikaan kotona ja sitten yritettiin nukkua edes jotenkin niin, että kampaukset pysyisivät jotenkin suorassa seuraavaa aamua varten. Onneksi veljen tyttöystävä oli jäänyt meille yöksi ja hän korjaili kampaustani aamulla ja meikkasi minut kokonaan uudestaan.

bbbbbbbbbbbbbb
BBBBBBBBB

Seuraavana päivänä tanssien jälkeen käytiin kotona nopeasti ja mentiin Veeran tädille, joka asuu aivan Cirkuksen vieressä. Cirkukseen siis mentiin jatkoille, niin kuin varmaan moni muukin pääkaupunkiseudun lukio. Silti paikka ei ollut liian täynnä, johtunee varmaan todella tiukoista pokeista.. Jatkot olivat mahtava lopetus tälle koko ihanalle touhulle ja kokemukselle ja itse ainakin tykkäsin jatkoista, vaikka monelta niistä on kuullut huonoa. En tule koskaan unohtamaan näitä ihmisiä kenen kanssa sain jakaa yhden elämäni parhaimmista kokemuksista. <3 p="">


2 kommenttia: