torstai 25. tammikuuta 2018

The Beginning

Tätä on pyydetty ja vihdoin sen alotin. Matkustaminen on aina ollut tärkeä asia ja kun reissulta palaa kotiin pitää ja olla suunnittelemassa uutta. Moni myös kyselee vinkkejä eri paikoista ja myös siihen, miten löydän niin halpoja matkoja. Täältä siis toivottavasti löydät hyviä vinkkejä omille matkoillesi pienellä budjetilla!

IMG_7236
IMG_3069
IMG_4913
IMG_4038
IMG_5011
P5230371
IMG_3598
P9041013
P9010877


Matkustaessa tykkään yleensä tutkia myös vähän pintaa syvemmälle. Harvoin valitsen valmismatkan tai valmiin turisti päiväretken. Matkani yritän myös toteuttaa usein pienellä budjetilla. Kun matkaan lähtee niin, että suunnittelee käyttävänsä vähän rahaa, voi päätyä mihin vain. Ja voin sanoa, ollaan oltu nukkumassa luteiden ja torakoiden kanssa, mutta pääsääntöisesti olen onnistunut löytämään hyviä yöpaikkoja ja hyviä diilejä matkustamiseen. Tottakai olen myös mukavuuden haluinen ja tietyistä asioista en tingi.

Valokuvia löytyy koneelta monen reissun takaa (kuvia jotka vihdoin pääsevät käyttöön ja ihmisten eteen!!!)  ja yritänkin tänne kasata postauksia, myös vanhoista reissuista. Tällä hetkellä majailen New Yorkissa ainakin vuoden 2018 elokuun loppuun. Many people has asked me to start writing a blog, so I finally decided to do it. I love to travel (who wouldn't) and I love to explore new places and cultures and I also like to photograph. So my computer is full of pictures that no one else has never seen. I usually travel with low budget and I hope that people will find some good tips to their trips. Enjoy!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti